חשש וסת אחרי גלולות

אישה שלוקחת גלולות מרסילון קיבלה בפעם הראשונה וסת לאחר ארבע ימים, בפעם השניה אחרי שלש ימים בפעם השלישית אחרי ארבע ימים בפעם הרביעית אחרי חמש ימים, ותמיד יש יום יומיים לפני הרגשות וסת האם מותר תשמיש ביום השלישי? (והאם תעזור בדיקה לפני כן?)

תשובה:

שלום רב

לכאורה לפי הנתונים הקיימים, אם המלצת הרופא היא שיש יותר משלושה ימים בדרך כלל, אפשר להקל על ידי בדיקה.