הכל לטובה?

אדם שיש לו הכל בעולם הזה לדוגמא עושר ואושר וילדים שיחיו ובריאות וכל טוב העולם הזה והוא לא שומר תורה ומצוות לכאורה הוא מקבל רוב טובתו בעולם הזה כיצד ניתן לומר שבשבילו הכל לטובה?

תשובה:

שלום ידידי

שכחת דבר אחד, גם עונש הוא לטובה!!! יש בו כפרת עוונות. שום דבר רע לא בא מהבורא יתברך. לכן אם אדם מקבל שכרו בעולם הזה כדי להענישו בעולם הבא באופן חמור יותר, זה לטובתו, כי רק כך יכופר עוונו.

שבת שלום.