האם צריך לספר בשידוכים על איבחון ocd

אם אובחנתי בעבר שיש לי ocd ..אך אני מתפקד ככל אדם מהשורה וכן אני די יודע איך להתמודד עם זה וברוך ה אני עובד כרגיל וכן לומד האם אני צריך לספר את בשידוך שיש לי ocd משום מקח טעות?

תשובה:

שלום רב,

אם כל האוכלוסיה יאובחנו ע"י אנשי מקצוע, אחוזים ניכרים יאובחנו כנ"ל. קח בחשבון שיתכן שגם הבחורה אובחנה כך… בכל אופן, אם אתה מתפקד כרגיל, אין כל צורך לספר, זה יכול להתפרש מעבר למציאות הקיימת.