האם יש צורך ליידע על ריטלין בשידוכים?

הבן הבכור שלנו נכנס לשידוכים.
הוא ניפגש ביום חמישי האחרון עם בחורה וההתרשמות הראשונית היא חיובית משני הצדדים. נקבעה פגישה נוספת למחר (ראשון).
הבן שלי לקוח ריטלין לריכוז. הוא לוקח את זה על בסיס יומי. אמנם הוא יכול להסתדר גם ללא זה אבל זה בהחלט עוזר לו בריכוז.
חשוב לנו לדעת האם זהו השלב שאנו צריכים ליידע את הצד השני.
האם לעשות זאת עוד לפני הפגישה הקרובה ?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

רבים וטובים לוקחים ריטלין לעזרה בריכוז. לעניות דעתי אין צורך לומר בודאי לא בשלב זה. ישנם אנשים שלא כ"כ מכירים את התופעה הזו ועלולים לחשוב שמדובר במשהו משמעותי יותר.

שיהיה בהצלחה