זמן הנחת תפילין

אני ב6 בבוקר יוצא לעבודה מתי אני יכול לברך על התפילין וגם יש אפשרות לקבל הסמס יומי בשביל לדעת את הזמנים

תשובה:

שלום רב.

זמן הנחת תפילין הוא שיש מעט אור בחוץ עד שאם יראה את חברו במרחק ד' אמות יכירנו [כמובן כשאין תאורת רחוב…]. זמן זה היום כה בשבט הוא בשעה 5:51 [אופק ת"א חיפה].

מקורות:

ראה שו"ע סי' ל סעי' א.

אין לנו שירות כזה של שליחת סמס, אתה יכול להכנס בקביעות כל בוקר לכאן ולראות את זמני היום לפי המיקום שאתה גר.