סיפור על מקובלים איך הגיעו לרמה רוחנית גבוהה

אתה מכיר אולי ספר או באינטרנט סיפור אישי של מקובלים איך הם הגיעו לרמה הרוחנית שלהם , איזו דרך הם עברו, מה היו ההנהגות שלהם ?

תשובה

שלום וברכה

צריך לדעת שגדלות בתורה וכדומה אינו כמו עוגה או איזשהו סוג מאכל, שיש ספר מתכונים שמערבבים כך וכך ועל ידי זה מגיעים  לדרגות גבוהות, כמו כן אין קיצורי דרך ופטנטים שאדם עושה ומגיע לדרגות גבוהות, אלא אדם לעמל יולד, וצריך לעמול ולהתייגע בתורה שנים רבות, וצריך לעבוד ולזכך את המידות, וצריך להיות פרוש מהוויות העולם הזה, ולחיות חיי קדושה וטהרה מתוך דבקות בהקדוש ברוך הוא ויראת ה' תמידית, כמובן שמי שרוצה להתחזק ולהתעלות אחת מהדרכים הוא על ידי קריאה בסיפורי צדיקים, ולא חסר ספרים כאילו יש מאות ספרים מלאים בסיפורים על כל מיני גדולי ישראל במשך כל הדורות.   בהצלחה!