איך להתחזק ביראת שמים

איך אפשר לעבוד על יראת ה' ועבודתו בשימחה?:)

תשובה

שלום רב!

מומלץ ללמוד ספרי מוסר שמחזקים את האדם ביראת שמים ובשמחה בעבודת ה', יש  מגוון רחב של ספרים מכל מיני סוגים כל אדם נמשך לסגנון מסויים, ולכן כדאי שתמצא לעצמך ספר שמדברי אליך, ואת מתחברת אליו, (כמובן שצריך לעיין רק בספרים שנכתבו על ידי גדולי ישראל במשך הדורות, ולא ספרים של אנשים שמדמים בעצמם שהם משכילים ופיתחו כל מיני שיטות ודעות בענייני עבודת ה', מספרים אילו צריך להתרחק מאוד).

צריך לזכור שבאנו לעולם כדי לעבוד את השם, וכל רגע שאדם עובד את השם ומקיים מצוות, הרי הוא זוכה בעולם מלא, שהרי כל תענוגות העולם הזה אינם שווים לרגע אחד של קורת רוח בעולם הבא, חזקי ואמצי תתחזקי ביראת שמים ובאהבת השם, ותצליחי בכל עניינים.