אבא נוהג בלי רשיון

שאלה:

אבא שלי נוהג ללא רישיון. הדבר מסכן אותו ונהגים אחרים בכביש, וכמו כן יש סיכון שאם ח"ו ייתפס עלול הדבר להגיע לידי קנס כספי בסך 100 אלף שקל, דבר שעלול חלילה להקשות מאוד על משפחתי, שגם כך מעוטת יכולת. לשכנע אותו להפסיק זו לא אופציה. רציתי להיוועץ בכם מה לדעתכם אני יכול לעשות בנידון, ואם לא אני- באיזה צעדים יוכלו להיעזר אנשים חיצוניים כדי למנעו מלנהוג?

תשובה:

שלום וברכה

תערב אנשים חיצוניים שיש להם השפעה עליו, כמו אדם מכובד מבני משפחתכם, או רב בית הכנסת, שישכנעו אותו להפסיק, זה בהחלט חשוב.