קשר בפרק ב' – כמה קירבה במפגשים?

שאלה:

פרק ב' -איזה סגנון קשר מותר שיהיה עם מישהוא למטרת נישואין? הרי זה בבדאי לא כמו קשר בפרק א', אלא צריך יותר לבדוק וזה תהליך יותר מורכב

תשובה:

שלום וברכה

סגנון הקשר הוא זהה, אין ליצור קשר קרוב יותר מפגישות שידוכין, משום שזה עלול להביא למכשולות גדולים מאוד, ולצערנו אלו מעשים שבכל יום… אנשים פונים אחרי זה כאן באתר כדי להתייעץ מה עושים שלא חשבו שאי פעם יגיעו למעשים כאלו ואחרים וחבל. כמובן סגנון השיחה בפגישות כאלו שונה עם הגיל, ונהיה פחות מאולץ ו"חגיגי" והנושאים הנבדקים ומדוברים יותר מורכבים, התהליך גם עשוי להיות יותר ממושך, אבל רמת הקשר והקירבה זהים לגמרי, לא טוב להתקרב יותר.

שיהיו בשורות טובות והחלטות נכונות.

שבת שלום.