שימוש בטוסטר ציבורי שאינו למהדרין

שאלה:

ערב טוב, מקום שבו יש טוסטר סנדוויץ' חלבי, וכל אחד מחמם את הטוסט שלו, האם זה למהדרין לכתחילה – לחמם שם טוסט בנייר אפייה שלי, כאשר האחרים משתמשים במוצרים בכשרות בסיסית בלבד [מוצרי חלב לא מהדרין וכד'] שאני נמנע מלאוכלם? [אציין שכמובן כולם שומרי מצוות ואין חשש לבשרי או למאכלים ללא הכשר כלל]. תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

זה אינו מהודר, כיון שטבעו של טוסטר כזה שהוא מתלכלך ממש, ונשאר שם שיירים ממש שטבעם להדבק במאכל הבא, ונייר אפייה לגמרי אינו מונע זאת.