הכנת עוגה לקבוצה של נשים דתיות וחילוניות

שאלה:

שלום וברכה, אני נמצאת בקבוצה של מספר נשים שלומדות קורס פעם בשבוע. ברצוני להכין דבר מאפה ולהביאו לשיעור אך ישנן חלק מהנשים שאינן שומרות תורה ומצוות וברור לי שהן לא יברכו בעוד יש עוד נשים שומרות תורה ומצוות שכן יברכו. מה עליי לעשות? תודה רבה ושבת שלום.

תשובה:

שלום וברכה

אם נראה לך שלא יברכו אין להביא לשם דבר מאפה. אולי אם יש מצב לעשות טקס ברכת, ולהביא אותן כך דוקא שכן יברכו זה מצויין, אבל סתם להכשיל אותן באכילה ללא ברכה אין טעם.

שבת שלום.