טהרה לאחר לידה

שאלה:

שלום הרב. ילדתי לפני שלושה חודשים בת. אחרי חודש פסק הדימום מהלידה והתחלתי לקחת גלולות הנקה באישור רב. אחרי חודש ושבוע של דימומים בעקבות הכדורים החלטתי להפסיק עם הכדורים. כרגע עברו מאז שלושה שבועות וכל פעם מתחילה נקיים ובאמצע מגיע דימום חלש ליום יומיים ומפסיק. אציין שלפני חודש הצלחתי לטבול אך באותו ערב שוב חזר הדימום. ממש מיואשים ומתוסכלים מהמצב.

תשובה:

שלום וברכה

המציאות שאת מתארת מצויה לפעמים בהנקה, כאשר ההורמון של ההנקה אינו מספיק גבוה ולכן הריקמה מתפרקת ויש דימום, אינני רופא אבל יש לפנות לרופאה לבקש כדורים שמסדרים את רמת הפרוגסטרון שתהיה מספקת כך שהמחזור אם יהיה, יהיה מסודר.

רוב נחת ובהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אוקיי תודה רבה.
    כרגע אני ביום השישי לנקיים.
    אתמול היה מעט דימום בניגוב, פחות מכגריס ואחכ רק כתם משוך בהיר.
    יותר מאוחר היה גם בתחתונית כתם ארוך דק ובהיר.
    כרגע אין דימום.
    האם יכולה להמשיך בספירה?