באו מים עד נפש – אין פרנסה מה עושים?

שאלה:

שלום לרב
מה אני אמורה לעשות מבחינה הלכתית
כאשר מצבי העכשוי הוא שח-ן הבנק סגור
ההסדר עם הבנק הוא פתרון זמני של מתן הלואה בריבית גבוה מאוד שיחזיק מעמד אולי לחודש… האם לקיחת הלוואות בריבית גבוהה
שיכניס אותנו למצב קשה עוד יותר,כפתרון זמני בלבד הוא עדיין סוג של השתדלות מצדנו ? כי אחרת אין לנו רעיון לפתרון כלל
או שפשוט עלינו לא לפעול ולחכות למה שיהיה…

תשובה:

שלום וברכה

לקיחת הלוואה שאת לא יודעת כיצד תחזירי אותה היא אף פעם לא פתרון!

הייתי מציע לכם לפנות לייעוץ באירגון מסילה לכלכלה נבונה, הם ישבו איתכם על ההכנסות וההוצאות ויציעו לכם דרך התנהלות ויעוץ עסקי, ובמדית הצורך גם הלוואה בפריסה נוחה.

מס' הטלפון שלהם: ‎02-5000475

יצויין שהיעוץ שלהם אינו כרוך בתשלום כלל.

בשורות טובות.