מריבה עם הבעל מי יהיה סנדק

שאלה:

אבא של בעלי אדם מאוד קשה, רגזן ואוהב לריב. יותר מחצי מההריון שלי הוא היה ברוגז עם בעלי ואפילו לא התעניין בהריון.
למרות כל זאת בעלי רוצה שאבא שלו יהיה הסנדק של הבן שלנו למרות שאני לא מסכימה הוא מוכן להרוס שלום בית והעיקר שאבא שלו יהיה הסנדק.
כמו כן שמעתי שנהוג שהסנדק יעשה מתנה גדולה בכסף, ואין ספק שאם חמי יהיה הסנדק הוא לא יתן אפילו שקל.
מה עליי לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

חלילה חלילה ושוב חלילה לריב על זה! אם חשוב לבעלך שאביו יהיה הסנדק שזה בעצם רצון טבעי מאוד, בודאי לאפשר את זה! השלום בית שלך והכבוד לבעלך הוא דבר בסיסי שצריך להשקיע בו המון! בעלך רואה זילזול בו וחוסר התחשבות באי נעימות העצומה שלו בכך שלא יכבד את אביו, ווא בעצם מרגיש שבכלל לא אכפת לך ממנו! לכן אדרבה תגידי לו בשמחה ובמאור פנים שהוא ראש המשפחה ותשמחי שיקבע כרצונו מי יהיה הסנדק. כמה שתכבדי את בעלך יותר ותפנקי אותו כך תקבלי בחזרה, זה טבע העולם.

בשורות טובות ורוב נחת.