מקום תפילין של ראש

שאלה:

שלום.
בעניין מיקום תפילין של ראש
בקדמת הראש אחרי שמתחיל אצלי כבר מקום צמיחת השערות יש לי 'מפרצים' קטנים ולפעמים נראה בגלל רוחב התפילין שלמרות שאני מניח במקום צמיחת השערות חלק מצדדי הבית מונחים קצת על מקום ה'מפרץ' בצד אחד שלהם כשצבע העור שם בראשי אינו בהיר מאוד כאזור הקרקפת ואולי זה מעיד שאין זה מקום צמיחה…
אם כן האם זה בסדר שהן מונחות כך?

תשובה:

שלום וברכה

אם זה מקום צמיחת השיער המפרצים לא משנים כלום. אפילו היה לך קרחת לגמרי, אם זה מקום המקורי של צמיחת השיער שם מניחים את התפילין.