קנית מוצר סמוך למוצאי שבת

שאלה:

שלום וברכה.

קנו עבורי מוצר במוצאי שבת כ 20 דקות לאחר מוצאי השבת (לפי הגאונים) מרשת שהיתה פתוחה בשבת.
אף על פי שלא חיללו את השבת בקניית המוצר (וגם הנסיעה לחנות הייתה במוצאי שבת ולא בשבת) מכל מקום ברצוני לדעת האם יש עניין להחזיר את המוצר ולהחליפו באחר, כיון שהדבר נעשה בסמוך ליציאת השבת ויתכן שחלק מעובדי החנות לא יכלו להגיע לשם במוצאי שבת (אם היו רוצים לשמור שבת) או שאין בזה עניין כלל אף לא ממידת חסידות ?

תשובה:

שלום וברכה,

אין שום ענין להחזיר את המוצר, אבל אל תשתמש בו עד שיחלוף הזמן שהיה לוקח להם להגיע לחנות במוצאי שבת ולהפעילה.