מוך בטהרת נדה

שאלה:

אשה שהתחילה לראות דם בלילה, ובבוקר לא ראתה עוד, האם נחשב אותו היום לתחילת ראייתה, שצריכה מוך מעיקר הדין, או זהו דוקא אם ראתה ביום ממש. [המדובר באשה שהיתה טמאה מכבר, באופן שאינה צריכה להמתין ה' ימים].

תשובה:

מלשון השו"ע בסי' קצו סעי' ב מבואר שהנושא הזה תלוי ביממה ולא בעונות, וכן נראה בש"ך שם.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. עשיתי הפסק טהרה מח דחוק עים כתם חום חלשש מאוד בבוקר עשיתי בדיקה היה נקי אבל כשניגבתי היה דימום חלש מאוד האים אפשר להמשיך את ה7 נקיים? יש לציין שאני עים התכן רחמי