נידה או לא ??

שאלה:

שלום לפני שבוע הייתי צריכה ללכת למקווה אבל היה לי עוד כצת דם וראו שיש לי פוליפ. היה לי דם עם יום חמישי שעבר ויפסיק. היום בצהריים חזר לי טיפה דם חום ועשיתי בדיקה יותר מאוחר ולא היה כלום. מה אני צריכה לעשות. אני ובעלי רבים על זה כי נמסעס לו מה אפשר לעשות. מקווה מחר ו לא???

תשובה:

לא הבנתי בכלל את הסיפור. בכל מקרה אחרי הדימום היה לך הפסק טהרה ושבעה נקיים עם בדיקות כדין או לא? מה זה הדם החום, הראת לרב? הוא בטוח חום ללא נטייה לאדום? על מה ראית אותו? כל אלו שאלות שצריך לדעת כדי לקבוע את ההלכה.

בהצלחה רבה.