שלום בית

שאלה:

שלום רב
ההיתי שמחה לעזרה
יש לי קצת בעיות בשלום הבית אנחנו נשואים כמעט שנתיים ,פלוס ילד 1 תודה לאל
מה אפשר לעשות שבע"ה יסתדר הדברים
קצת מיואשת

תשובה:

שלום וברכה

קשה מאוד לעזור בענין זה דרך האינטרנט, אינני יודע מה המצב אצלכם. תנסו לטפל בעצמכם לבד, תקדישו זמן לשבת יחד וללבן את הדברים ביניכם בצורה נעימה על גלידה טובה, להשקיע זמן בזוגיות שלכם וכו', תקראו קצת ספרים בענין זה כמו ספרו הנהדר של הרב שמחה כהן "הבית היהודי" או ספרו של הרב נחום דיאמנט "זכו", העיקר זה החשיבה וההשקעה אחד בשני. אם לא יצליח תפנו ליעוץ זוגי תורני.

בהצלחה רבה