לתרומות לחץ כאן

קמח חיטה לאפיית מצות

שאלה:

כמה זמן אני יכול להשאיר הקמח במקום סגור ומוצל כמובן מאז טחינתו לאפיית מצות מבלי להתחייב לנפותו?

תשובה:

שלום רב

לדעתי לא יותר מיום יומים, במקרר אפשר לשמור גם שבועיים, ובמקפיא זמן ארוך, אבל זה לא מתאים למצות… במקרר ובמקפיא יש לחות שעשויה להחמיץ אותו…

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל