שאלת תינוק זו הכרעה לאיסור?

שאלה:

שלום רציתי לשאול אני סופר סתם כתבתי תפילין והבאתי אותם למגיה מחמיר ועל כמה אותיות הוא אומר שיש שאלת תינוק ולי נראה שאין כלל שאלת תינוק האם מותר לי לשאול רב אחר מה דינם של האותיות וכן אם נאמר שתינוק קרה אותם אחרת האם רב לאחר מכן יכול לומר כשר

תשובה:

שלום רב

אתה יכול לשאול רב אחר, הרב הזה לא הכריע לאיסור, שאלת תינוק אינה הכרעה של ממש, אבל שים לב שתפילין אלו בכל מקרה לא מהודרות במיוחד לכאורה, ואם אני צודק אז כאן גם שאלה של חושן משפט, הרי גם לך היו השאלות ויש כאן רב שמפקפק, לא בטוח שתפילין כאלו התכוין הרוכש לקנות ממך, יש לחשוב ולברר נקודה זו.

בהצלחה רבה.