כתמים עם התקן מירנה

היי, לפיי שבוע שמתי התקן של מרינה (ואת ההתקן שמתי בזמן הוסת ).
עד היום יש לי הפרשות חומות על התחתון
מה עושים עם זה ממשיך ככה?

תשובה:

שלום רב

אכן, בחצי שנה הראשונה של התקן מרינה יש הרבה בעיות של כתמים, למעשה תלוי בסוג הכתם צבעו וגודלו ועל מה הוא נמצא… רצוי ללכת עם בגד תחתון צבעוני כהה ולא להסתכל על נייר קינוח, רק כך אפשר להנצל מהספקות. כתם שנמצא על על בגד לבן, אם יש בו נטייה לאדמומית, אפילו בחלקו [בכל מקרה של ספק יש לשאול רב] וגודלו כגריס – מעט יותר ממטבע של שקל, הוא אוסר, קטן משיעור זה או שאין בו כל נטיה לאדמומית, יש להקל. בכתם על נייר קינוח, אם היה שהות של זמן כחצי דקה מהטלת מי הרגלים לקינוח, הדין כנ"ל לגבי בגד לבן, ואם לא היתה שהות אפילו היה קטן משיעור גריס יש להחמיר.

בהצלחה רבה.