נר חנוכה באולם מושכר לחתן

בס"ד,
יש פוסקים שמתירים לברך שבע ברכות לחתן באולם שבו נערכה החתונה מחמת שנחשב שהשכיר את המקום, האם מתחשבים בדבר להדלקת נרות חנוכה באולם שהוא כבעל האולם , שהרי הוא מושכר לו ?

תשובה:

שלום רב

זה שהמקום שייך לו עדיין אינו מגדיר אותו כביתו… הדלקת נרות חנוכה היא בביתו שדר בו, ולא במקום שאוכל באופן אקראי ערב אחד בלבד ואינו ישן שם אפילו באותו לילה, גם אם הוא מושכר לו.