פירורית לאחר הפסח

יש ברשותי חבילת פירורית של חברת אסם, שמופיע בה כיתוב יוצר לאחר הפסח, והמספר 5104
האם אפשר לסמוך שיוצר מקמח לאחר הפסח, או יתכן שהוא יוצר לאחר הפסח מלחם שלפני הפסח.

תשובה:

שלום רב

כשכתוב נוסח כזה, בדרך כלל הכוונה שחומרי הגלם היו קיימים לפני החג, וקשה לדעת אם הכוונה לקמח לבד או מעבר לכך. ומכל מקום, בכל מקרה של ספק אפשר להשתמש, בודאי לאור העובדה שמן הסתם מדובר בדבר שנמכר לגוי.