נטילת כדורי אומגה3 בפסח

מועדים לשמחה,
ב"ה אני בהריון שבוע 13 רוצה וצריכה לפי המלצת רופא ליטול כדור של אומגה 3 העוזר להתפתחות מוח העובר,יש לי קופסה חדשה בבית שנקנתה לפני פסח,לא כתוב על הקופסה כשר לפסח ואני תוהה אם כתוב עליה בדר"כ בפסח ,בנוסף הכדור מכיל עמילן תירס(אני ספרדיה ואוכלת קטניות) השאלה האם מותר לי ליטול את הכדור אף על פי שאין הכשר לפסח(אבל יש הכשר מהדרין) תודה ומועדים לשמחה.

תשובה:

אם הכדור מכיל רק שמן דגים, [ראי כאן] מותר ליטלו בפסח, אך אם מכיל דברים נוספים, מן הראוי להימנע בחג הפסח בלקיחתו.

בעז"ה לא יהיה כל בעיה במניעת נטילת הכדור למשך שבוע ימים [כך גם על פי המלצות רופאים אין בזה בעיה].