שאלה:
שלום.
רכשתי מדיח שיש בו תוכנית שטיפה ב 40 מעלות.
האם אוכל לשטוף בנפרד כלי חלב ובשר בטמפרטורה זו?
האם צריך להחמיר ולהוסיף גם השהיה של 24 שעות בין הדחת חלבי לבשרי בטמפרטורה זו?
האם צריך לרכוש סלסלאות נפרדות במקרה כזה?
תודה
תשובה:
שלום וברכה
להשתמש באותו מדיח לחלבי ובשרי, גם אם זה יהיה במים קרים, זה מועד לכשלונות, משהו לא יהיה נקי מספיק, ידבק, כן יפעילו על תוכנית חמה יותר, אולי הם לא מדייקים בטמפרטורה. אינני אומר שיש איסור ככל שמשתמשים במים קרים, אבל אני לא ממליץ.