שאלה:
הי שלום יש לי בלנדר חלבי ששומש רק ב"קר" השאלה האם ניתן לשנות אותו לבשרי?
שמעתי שכיון שהסכינים עלולים להתחמם בשעת הפעולה זה ניהיה חלבי גם ב'קר' האם זה נכון?
וגם אם אני מכין סחוג בבלנדר כשהוא נקי הסחוג ניהיה חלבי או פרווה?
תשובה:
שלום וברכה
אינני חושב שהסכינים מתחממים לחום שהיד סולדת בו, בפרט כאשר הם פועלים על משקה קר, אם תרצו לשנותו יש לנקותו היטב היטב ושוב לא להשתמש בו לחלבי אפילו קר.
אם השתמשתם בו רק לשייקים קרים, הסחוג יהיה פרווה.