להעיר לאמי לשמוע בקול אבי?

שאלה:

שלום וברכה,
קרה לי שבוע שעבר שאבי אמר לאימי "אני לא רוצה שתגזרי את הנילון" ואימי אמרה "בסדר , אבל אני כן רוצה לגזור את זה.." ואני רואה אותה לוקחת מספרים ומתחילה לגזור..אמרתי לה ""אימא, אבא אמר שהוא לא רוצה" והיא אמרה לי בסדר והמשיכה לגזור… במקרה כזה אני אמורה להתערב? הייתי צריכה להזכיר לה שוב? (אבא שלי ראה את זה אמרתי לו "אבא…" הוא אמר לי "מה לעשות.." אני צריכה לעשות משהו עם זה? או להתעלם?
(תודה מראש על התשובה ותודה גם על האפשרות לכתוב שאלות, רק מלכתוב את השאלה נרגעתי קצת..)

תשובה:

חלילה להתערב בעניני ההורים!

הילדים צריכים לכבד את כולם ואין להם קשר במריבות ההורים או בויכוחים ביניהם ככל שישנם.

ההורים מסתדרים וכיבוד הורים זו מצוה הכוללת גם את אמא ולא רק את אבא.

בשורות טובות וחג שמח.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. הדבר היחידי שאת אולי יכולה לעשות זה לקנות לה את הספר מפנינים מכרה של הרבנית ניישטאט.
    שם יש משפט מאוד חזק על הנושא הזה בשם הרב פיינשטיין, וזה ספר מומלץ בכללי לכל אשה.