לימוד הלכה

שאלה:

שלום רב.
אני מקווה שאני לא מטריח בשאלה שניה באותו היום.

אני בן 47 בתשובה כבר חצי חיים אבל לעניין לימוד תורהאני לומד המון לבד.
אני מחפש לעצמי מקום שבו אוכל להשקיע כמה שעות בלימוד הלכה כראוי ואני לא יודע היכן למצוא לעצמי חברותא ומקום שבו אוכל ללכת בכל זמן פנוי ולשבת ללמוד.

האם יש לכם דרך להכווין או לחבר אותי למקום כזה שבו אוכל להקדיש 4 שעות ביום ללימוד הלכה בעיון?
אם ישנה דרך לשוחח על זה בפרטי אשמח אפילו יותר.

בתודה מראש.

תשובה:

שלום וברכה

בכל הארץ יש הרבה מאוד כוללים ללימוד הלכה, בכל הצורה הסוגים והגוונים, אני כלל לא יודע היכן אתה גר, אבל ממליץ מאוד לפנות לרב מקומי שמכיר מה הולך בעיר שלכם בתחום הזה והוא יוכל לכוון אותך למקום הטוב הנכון והמתאים.

ברכה והצלחה!