מותר לעודד את ישראל בתחרות של גוים?

שאלה:

אז שמעתי שישראל מתכוונת להתמודד השנה באירוויזיון (תחרות שירים אירופאית), וגם שמעתי את השיר "הוריקן" שיר מאוד מרגש ועוצמתי שגרם לי לבכות פעם ראשונה משיר, ואני לא מפסיק לשמוע אותו, אני חושב השנה פעם ראשונה לצפות באירוויזיון, אבל בגלל שזו תחרות של גויים אני מתלבט, מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

אני ממש משוכנע שלא רק גברים שרים באורוויזיון, ושירת נשים, במיוחד אם אתה צופה בה [או אפילו מכיר את תמונתה גם אם אינך צופה בה עתה] אסורה בהחלט, ולכן בלתי אפשרי לצפות בתחרות הזו.

יש עוד דרכים לתמוך במדינת ישראל, בתפילות להצלחת המלחמה, בלימוד תורה ובכל מה שמרבה את קדושת הארץ הזו.

שנזכה לכל הישועות.