קיבלתי מוצר כפול ברכישה מהאנטרנט

שאלה:

לרב שליט"א שלום רב,
בהזמנת מוצר משיין שהיא חברה סינית, קיבלתי בטעות 2 מוצרים אותו דבר למרות ששילמתי רק על אחד, המוצר הוא משהו זול 19 ש"ח, מה עליי לעשות? (אי אפשר ליצור איתם קשר) תודה ותזכו למצוות.

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך לקחת לעצמך את המוצר הכפול שקיבלת בטעות, כדין טעות עכו"ם שמותרת. ויתכן וזה אבדת עכו"ם שלא רק שמותרת אלא אסור להחזירה. ולכן אתה יכול לקחת את המוצר לעצמך ואין צורך להודיע ולא לשלם ולא לנסות להחזיר.

בהצלחה.