לתרומות לחץ כאן

הכשרת גריל גז

שאלה:

שלום וברכה!
האם ניתן להכין בשר בתוך גריל גז שבתוכה יש אבן שמוט ולאחר 24 שעות וניקוי יהיה ניתן להכין בתוך זה פיצה חלבית?

תשובה:

שלום וברכה

מעיקר הדין [ולספרדים שנוהגים להעביר כלים מבשרי לחלבי], לאחר 24 שעות נקיון יסודי והסקה על החום המירבי ריק, ניתן יהיה לעשות שם פיצה, אבל זה מועד לכישלון, ובבית יראי ה' לא יעשו כך, אלא ייחדו את המכשיר לשימוש בשרי או חלבי בלבד.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל