השכן שעשה תקיפה איומים והפיר צו למניעת הטרדה מאיימת בהסתכלות אבל לא באבראבנל

שאלה:

תרסיס פלפל (אנגלית: Pepper spray) הוא תרסיס המכיל קפסאיצין, החומר הפעיל בפלפל חריף; התזתו על פני אדם גורמת לגירוי עז בעיניים עד למצב של דימוע מיידי, קוצר נשימה, גודש באף, שיעול, ודלקת. השפעות אלה נמשכות כחצי שעה לאחר התזה בודדת אך תופעות הלוואי הקלות יותר, עלולות להימשך גם שעות. חולים במחלות דרכי הנשימה או אחרות, כגון קצרת, עלולים גם למות כתוצאה משאיפת הגז. תרסיס פלפל משמש כאמצעי להגנה עצמית בתור גז מדמיע, וגרסאות חריפות שלו משמשות לניטרול התפרעויות ושליטה בקהל על ידי כוחות ביטחון.
דין רודף השכן שעשה תקיפה עם מיכל 780 גרם בלי לעצור רדף אחרי השכן יצא לו עם ה3 ילדים קטנים שלו הריחו את זה והקיאו עם הייתי שואף את זה הייתי מת אני חולה קצרת חמורה גז פלפל סכין ושוקר איים בצו למניעת הטרדה מאיימת אמר אני יתן לך נגיחה לאבא שלי מול השופט הפיר תצו למניעת הטרדה מאיימת הבלוק מחולק ל2 כניסות נכנס לכניסה שלנו ויוצא ומחבל לשכנים בגז ובמים ורץ עם סכין בבלוק בשטח שלנו הבלוק מחולק ל2 הוא כרגע בהסתכלות ממה שהבנו מהעורך דין של הפרקליטות בבית חולים פסיכיאטרי בהסתכלות לא באבראבנל הוא צריך לקבל עונש חמור ביותר של דין רודף הוא פעל ללא רחמים וללא מעצור כיצד הרב מציע לפעול ?

תשובה:

רפואה שלמה.