שאלה:
אשתי אופה לחמניות בצל, עם בצל חלבי, השאלה, האם כשהדרך אצלנו בבית שהלחמניות האלו הם תמיד חלביות – עדיין צריך לעשות סימן וצורה שהם חלביות?
ואם כן – איזה סימן צריך? מספיק לכתוב על השקית "חלבי"? או צריך ממש בצורת הלחמניה?
תודה רבה!
תשובה:
צריך סימן ממש בצורת הלחמניה, נניח לעשותה בצורת קשת וכיוצא בזה. וההמלצה שלי להשתמש בסכין פרווה על צלחת פרווה ואז גם יהיה נוח יותר בבית כל השימוש בלחמניות.
מקורות:
ראה כאן מאמר נרחב בענין זה.
גם אם הלחמניות מיועדות לשימוש ביתי, ובביתי הם תמיד חלביות – עדיין צריך סימן?
נכון.
השאר תגובה