שבירת כדור הרדמה בשבת

שאלה:

לילדים שלי אני נותנת מלנטולין
חבל לתת כדור שלם
אני מנסה בשבת לחצות את הכדור עם הציפורן
זה אסור כמו מדידה?

תשובה:

זו לא מדידה מדוייקת הדבר הרי מדוד ועומד, רק רוצים לחלקו, זה כמו לחתוך תפוח עץ ולחלק ביניהם.

שבת שלום ושינה מתוקה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. לשואל, הרבה ילדים ניזוקו ממלטונין מחוסר ידיעת ההורים, לא אומר שאתם לא מודעים לזה, אבל למרות המינון שכותבים על האריזה גילו כמויות משתנות של מלטונין עד 400% יותר מהכמות הרשומה לפעמים. מחקרים עדכניים גילו שמלטונין יתר מזיק להתפתחות ההורמונלית של הילדים.