חימום אוכל

שאלה:

יש לנו טוסטר אובן שבו אנו נוהגים לחמם פיצה במגש של הטוסטר אובן. היום אחותי חיממה בו פרגיות עוף בתוך תבנית זכוכית.

האם אפשר לאכול את הפרגיות?

תשובה:

שלום וברכה

אם הטוסטר אובן נקי בלי שום שאריות [נדיר] והוא גם לא בן יומו, מותר לאכול את הפרגיות, אבל אם יש שם שאריות גבינה, ואין בעוף פי שישים כנגדה הפרגיות נאסרו והתבנית בכל מקרה צריכה הכשרה [למעט מנהג הספרדים שזכוכית אינה בולעת ואינה נאסרת].

ערב טוב.

הצטרף לדיון

תגובה 1