נטילת ידים

שאלה:

שלום לכבוד הרב
האם אפשר לשטוף ידיים עם סבון לפני נטילת ידיים *וכמובן לשטוף אחרי זה טוב את הידיים ולנגב אותם , ואחרי זה ליטול ידיים ( אני עושה את זה כי המים נשפכים יותר טוב על כל חלקי היד ככה ) גם אחרי ששוטפים טוב את הידיים הסבון משאיר איזה משהו על היד שגורם לזה שהמים ישפכו יותר טוב האם יש בדבר הזה חציצה ?
תודה רבה רבה

תשובה:

אפשר לעשות כך, אף שאינני רואה בזה ענין, אם תמלא מספיק מים בספל זה יגיע לכל היד, כל לחץ מיותר מפריע לנו ויש להמנע ממנו.

תצליח מאוד, שבת שלום.