כשרות בשר

שאלה:

בס"ד
שלום רב
השבוע יש מחסור בעופות ובשר בסופרים , כנראה עקב המלחמה.
יש עופות של רשת "שופרסל" בכשרות מהדרין של הרב ישי סמואל . ללא הולגרמה וזה לא בד"ץ, ואני מקפידה לצרוך כשרויות קהילות, רובין, מודרכי גרוס
האם מותר להקהל ולקנות עוף בכשר מהדרין ולא בד"ץ לכבוד שבת? או שעדיף לא לאכול בשר בשבת , כי בכשרות שלי אין מוצרים?

תשובה:

אינני מכיר כשרות זו, ואין סיבה כרגע להקל, אם אין בחנות הזו יהיה בחנות אחרת, כרגע אין מחסור במוצרי עוף קפואים במדינת ישראל. ובכל מקרה ובלי קשר לכשרות ספציפית זו שאיני מכירה, עדיף שלא לא לאכול עוף בשבת ולא לצרוך בכשרות שאינה מהודרת.

בשורות טובות.