אזעקה בזמן האמת בשבת – טלפון במקום אזעקה לכבד שמיעה

שאלה:

בס"ד. שלום וברכה. אני חירש לא שומע ומדבר וכשיש אזעקה בזמן האמת בשבת במצב הביטחוני ואני נעזר בפלאפון צמוד יחדי ובעזרת רטט בפלאפון. כיצד עלי להתנהג בשבת שיש אזעקה בזמן האמת ללא פלאפון?אני גר לבד בבית. מצפה לתשובה מהירה. תודה.דוד

תשובה:

שלום וברכה

אם עד שבת עדיין תהיה סכנת טילים באיזורך, אתה רשאי להחזיק איתך צמוד את הטלפון, באין אמצעי אחר להתראה זמין עבורך.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. אולי כדאי להציע שירשום היכן אזור מגוריו,
    כדי שאולי יהא מישהו שיציע לו להתארח לכל השבת,
    בדירה שיש בה ממ"ד/מקלט,
    ויהודים ששומעים ומדברים?
    בלי נדר.
    תודה.