כדורים

שאלה:

אני רוצה כבר תקופה לדבר עם רב גדול על כמה נושאים שלי אבל לא מצליחה להגיע לדבר איתו גם בגלל החגים וכו'..

יש כדורים מסויימים שאני צריכה לקחת פעם בשבוע למנוע דלקת בעיקר בידיים והם עושים לי רע ואני רוצה להפסיק אותם כבר תקופה..
מחר זה יוצא חודש שלם שלא שתיתי אותם ואני מרגישה בסדר פחות או יותר חוץ מזה שאני רואה עליה קלה ביד שזה אומר שיש מצב שיש לי דלקת או התחלה של דלקת מה שאומר שאולי עשיתי טעות שהפסקתי.
כרגע רק 2 חברות שלי יודעות מזה, ההורים שלי לא יודעים ובטח לא הרופא.
הפסקתי אותם בתקווה כשאעשה בדיקות דם בקרוב יהיה שינוי לטובה שלא אצטרך אותם יותר – בעקבות התפילות שלי להשם והברכות של רבנים ועמותות שאני שולחת שם לברכה ותרומה..
האם אני עושה נכון?
אני ממש בספק לאחרונה שמשהו פתאום יכול להעלם לי והרי יש בליטה בכף יד..
אשמח לתשובה תודה וחג שמח

תשובה:

אינני רופא, אבל אני יודע בבטחה אופן מאוד ברור, שהחלטות כאלו עושים רק בהתייעצות עם רופא. מתארים את המצב ובוחנים האם אכן מבחינה רפואית ניתן לנסות לעשות הפסקה או לא. לא סומכים על נס ולכן אין מקום לסמוך על ברכות ותרומות, כל אלו טובות ומועילות, אבל אין לקבל כך החלטות.

תקבעי תור לרופא ותתייעצי איתו בצורה גלויה ומאוד מפורטת ותשמעי להנחיותיו. דלקת זה לא משחק.

רפואה שלמה.