חוסר צניעות ותפילין

שאלה:

שלום רב ושנה טובה. אני מתפלל ביחידות שחרית מנחה ערבית. כי אין בי"כ לידי בחו"ל. כשאני מתפלל שחרית מדי יום אני נוהג לשים מוזיקה מרגיעה ברקע מנגינות בלבד כמו פסנתר וכו. היום גם חיפשתי מנגינה מרגיעה ביו-טייוב והיתה תמונה לא צנועה כלל של בחורה. מייד הורדתי את הטלפון הנייד. אני מודאג מאד האם זה היה חילול השם? או האם זוהי עבירה חמורה מאד ומה אני יכול לעשות ?

תשובה:

אתה צריך שהטלפון שלך יהיה מסונן כהלכה, ואז לא יהיו כאלו תמונות, וזו קבלה מאוד טובה לשנה החדשה.

לגבי התפילה יצאת ידי חובה.

שנה טובה ומבורכת.