גילוח חלק משיעור הפנים למתחזקים

שאלה:

ב"ה
שלום וברכה
אני מוסר שיעור לציבור שאינו שומר תורה ומצות והסברתי בענין גילוח הזקן.
נשאלתי מהם אודות שערות שגדלות על הלחיים – במקום שלרוב בני אדם לא צומח שם שערות, שישנם אנשים שכן צומח אצלהם, והם שמעו ששם מותר לגלח בסכין.
אשמח לדעת מה ההלכה בענין זה ואם יש מקום להקל לאנשים שממש בתחילת דרכם.
בברכה ותודה

תשובה:

אין מקום להקל בענין זה. הטעות כנראה נובעת מהדיון עד היכן מקום הפאות שאת זה אסור בכלל לגלח.

בהצלחה