הורים

שאלה:

שלום,
יש משהו שלא מצליח לדעת מה לעשות

אני גר בחול והייתי בארץ במהלך הקיץ
עכשיו במהלך השנה אני בחור שכותב הרבה עיתון אישי, הערות אישיות על דברים שקשים לי
זה כאילו מחברות שמחצין רגשות כלומר ממש שופך עולם הפנימי שלי

כשחזרתי מארץ ראיתי שאמא לקחה לי את כל המחברות
שלי והסתירה אותם לא יודע איפה. חטאתי וכעסתי הרבה על זה
נפגעתי מי זה הרבה

מה לעשות
לבקש חזרה או לחשוב שה׳ לא רוצה כעת שמחברות אלו יהיו בידי או לא יודע אולי זה חלק מעבודת יתבטלות

כל האינטימיות נמצאת במחברות אלו
לפעמים מדמיין שיהיו גלויים לכל ויהיה מתבייש
לא יודע איך להסביר

תודה רבה מראש

תשובה:

שלום וברכה ידידי, לא הבנתי את המעשה שאירע, בודאי הטבעי והנכון שהמחברות הללו שהן אישיות יהיו אצלך.

צריך לבר על כך עם אמא, גם אם היא חושבת מאיזו שהיא סיבה שלא טוב שזה יהיה אצלך, אולי אתה קורא בזה הרבה והיא מרגישה שזה לא עושה לך טוב לנפש, אינני יודע, מכל מקום הדרך הנכונה אינה לקחת את זה, אלא לשים יחד בצורה מוסכמת בקופסה סגורה, אבל שלא תרגיש שאתה לא יודע היכן זה ומי קורא בזה.

תדבר עם אמא בצורה נעימה וגלויה והיא תבין.

בשורות טובות.