דם בניגוב – לתלות בפצע

שאלה:

שלום לרב, יש לי שאלה:
אתמול בעלי ואני קיימנו יחסים ולדעתי נפצעתי. היום בבוקר יש לי מידי פעם(לא כל פעם) קצת דם בהפרשה בניגוב. אלו ימים של תקופת ביוץ ואשמח לדעת אם ניתן להמשיך לקיים יחסים על ממת לא לפספס. אנחנו נשואים מעל שנתיים ולאחר הריון כימי והפלה ואז גילינו בעיה גנטית והפנו אותנו לטיפולים והחודש אנחנו רוצים לקחת ״סיכון״ ולנסות טבעי. אני לא רוצה לפספס חלילה את הנסיון החודש. אשמח לתשובתך המהירה.
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אי אפשר לקבוע שיש פצע בלי בדיקת אחות טהרה מוסמכת שאכן מאשרת זאת. או שאתה רואה פצע בפועל, אני מניח שזה לא כך. לכן כדאי לפנות לבודקת טהרה שתאשר את זה ואז אפשר לסמוך.

אגב, ביוץ גורם דימום קל במקרים רבים.

תזכו לזרע בר קיימא ורוב נחת ושמחה.