חלום

שאלה:

שלום לרב
חלום טוב חלום שלום
חלמתי על נחש שנכנס לבית שגרתי בו בילדות וסגרתי דלת והוא יצא מתחת לדלת ואחכ ניסיתי לתת לו מכה בראש עם מקל ופספסתי ואז שוב נתתי לו מכה בראש והוא לא מת ואז התקשרתי ללוכד נחשים שהגיע והרים אותו ושיחק איתו ושם אותו בקרטון ואז אמרתי לו שאתן לו את הנחש במקום התשלום עבור הביקור שלו והוא הסכים.
ואחכ אני זוכרת שחלמתי את אבא שלי זל שבשבוע הבא זה יהיה שנה למותו ולא זוכרת מה חלמתי על אבא שלי.
אני חושבת שבחלום אבא שלי היה על כסא גלגלים כמו לפני מותו.
אשמח לפירוש החלום

תשובה:

חלום על נחש שניצחתם אותו ולכדתם אותו הוא חלום מצויין.

בגמרא אמרו הרואה נחש בחלומו יצפה לפרנסה, כלומר זה סימן לשפע ולהצלחה בתחום הפרנסה.

בשורות טובות.