צפייה בשידור חוזר של סדרה ששודרה בשבת

שאלה:

שלום האם מותר לראות אחרי צאת השבת בשידור חוזר של תוכנית טלויזיה שצולמה לפני שבת אך שודרה בשבת? נשמע לי שכן.. אבל אני רוצה לברר ליתר ביטחון..

תשובה:

אין כל בעיה של שבת בענין זה, זה שהיא שודרה פעם אחת באיסור אינו רלוונטי, היא הוכנה בהיתר [מבחינת שבת…] ועכשיו שוב לא שבת. באופן כללי רוב ככל התוכניות בטלויזיה יש בהן חוסר צניעות מוחלט ואין ליהודי לצפות בהן.

שבוע טוב ומבורך.