כשרות על קוקה קולה

שאלה:

אני נמצא בגאורגיה ונתנו לנו בחב"ד קוקה קולה מגאורגיה האם זה כשר ואם כן האם אוכל לקנות זאת בכל חנות בגאורגיה

תשובה:

אין לשתות קוקה קולה ללא כשרות. האמירה כביכול קוקה קולה כשר בכל מקום, אינה נכונה, כפי שמעיד הרב לאנדא המספק כשרות לקוקה קולה בישראל. למיטב זכרוני הבנתי ממנו שספרייט דייאט כן כשר בכל מקום, אבל אינני מתחייב על כך שעדיין זה בתוקף.

ערב טוב.