אילו אתרים כשרים ללימוד תנ"ך ומדרשים?

שאלה:

שלום וברכה לכבוד הרבנים.

יש באינטרנט אתרים רבים של מכונים שונים של תנ"ך ומפרשים ומאמרים וכולי,
אבל כמה מהם אינם על פי המסורת, או שחילונים כותבים אותם והם מכילים דברי כפירה וזילזול וכולי…

האם תוכלו לתת איזו רשימה של אתרים טובים שכדאי ללמוד מהם, ו"רשימה שחורה" של אתרים ומכונים שלא ראוי ללמוד מהם כלל?

תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה

לשמחתי הרבה אינני מצוי ברשת ולא בקי כלל אלא בספרים הטובים והישנים שעסקו בהם אבותינו, אני מכיר מקרוב רק את אתר דין. יש גם אתר קול הלשון שהוא מצויין ואת בינינו, מעבר לכך אינני מכיר. את צודקת מאוד שיש להזהר מאוד מאוד.