עיצוב מטפחת על ידי סיכה

שאלה:

שלום,
האם מותר לשים סיכה יפה במטפחת בצורה מסובבת כדי שהמטפחת באיזור של הסיכה לא תהיה חלקה, שיהיה יפה. זה סיבוב קל.

תשובה:

שלום וברכה

אם מתקבל מראה עדין ונאה, למה לא…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כי חשבתי שזה נקרא לעצב, הרי אני מסובבת את המטפחת באופן קבוע. למה אסור לבנים לעצב את הפאות בשבת? היה רב שאמר רק 3 סיבובים מותר.

  2. כלל לא הבנתי שכוונתך לגבי שבת…בכל מקרה גם בשבת זה מותר, בפיאות יש בנין כי זה נשאר כך מעצמו, כאן אין שום דבר.