לבקש העלאה בגלל הצעת עבודה אחרת

שאלה:

אני רוצה לומר למעביד שלי שיש לי הצעת עבודה ב 70 ש"ח, ובכך לבקש ממנו שיעלה לי בשכר
דא עקא שההוא שהציע לי ב 70 ש"ח לא אמר סופית, אלא אמר תעשה מבחן קבלה ונדבר,
האם זה שקר [או אולי גם גזל, גניבת דעת] ?

תשובה:

שלום וברכה,

לומר שיש לך עבודה אחרת שרוצים לשלם 70 ש"ח, זה שקר. אבל אם אתה אומר שיש לך הצעת עבודה ב70 ש"ח זה לא שקר, הצעת עבודה זה לא אומר שהתקלת זה אומר שיש לך אפשרות כזו, ואתה מבקש העלאה מהמעסיק שלך כדי שלא תלך להתראיין במקום אחר שמציעים לך.

בהצלחה.